اینستاگرام
POUYAANDISH
باما در اینستاگرام POUYAANDISH
در ارتباط باشید .
حتماً در تیتراژ فیلم ها و سریال هایی که تا الان دیده اید نام تدوینگر را در خلال دست اندرکاران آن مشاهده کرده اید. آیا می دانید نقش این بخش چیست؟
فکر می کنید برای این که یک فیلم ساخته شود و در معرض عموم قرار بگیرد، به چه چیز یا چیز هایی نیاز داریم؟
احتمالاً اولین گزینه ای که ذهن تان می آید بازیگر، کارگردان و حتی شاید نویسنده باشد. هر چند تمامی این پاسخ ها درست هستند
اما اگر پشت صحنه کارهای تلویزیونی و سینمایی را دیده را دیده باشید، متوجه می شوید که برای تبدیل شده بازی یک بازیگر به فیلم، چندین سکانس را ضبط می کنند که در پایان هر روز کاری تعداد زیادی ویدیو های تکه تکه، خوب، بد، کوتاه و بلند باقی می ماند و نیازمند دستان معجزهگر یک تدوینگر است تا تمامی آن ها را به شیوه ای هنرمندانه کنار هم قرار دهد و لازمه این کار نرم افزار پریمیر است ولی قدرت پریمیر به اینجا ختم نمی شود.
اگر از طرفداران کلیپ های ویدیویی هستید حتماً به این نکته توجه کرده اید که اغلب آن ها از تکه های فیلم ها، ویدیو ها به همراه صداگذاری ، پیام های زیرنویس و ویدیو های تبلیغاتی در اول، وسط و یا آخر آن تشکیل شده اند. به علاوه نرم افزار پریمیر رکن اصلی و عصای دست تدوینگران است تا جایی که در فیلم ها و آثار مطرح هالیوودی مانند: آواتار، بازگشت سوپرمن، قانون شجاعت، دختر گمشده و… از این نرم افزار برای ویرایش آن ها استفاده شده و این امر در حال حاضر نیز ادامه دارد.
این ابزار محصول شرکت ادوبی که توسعه دهنده محصولات ماندگاری مانند: فتوشاپ، افترافکت، ادوب آکروبات (PDF)، ایلاستریتور، پریمیر و سایر نرمافزار های حرفه ای می باشد که اولین نسخه در سال 2003 به بازار عرضه شد و در طی سالیان گذشته تاکنون شاهد نسخه های جدید تر، با امکانات و قابلیت های حرفه ای آن هستیم.
این ابزار قدرتمند قادر به ویرایش با رزلوشن بالا است و رنگ های 32 بیتی YUV , RGB، پلاگین صوتی وی اس تی (VST) و ترکیب صدای فراگیر 5.1 را پشتیبانی می کند.
همچنین فیلم ها و تصاویر سه بعدی به همراه ریزترین تنظیمات برای حساس ترین نقاط در پریمیر پرو قابل ویرایش هستند.
دریافت ویدیو ها و اصوات و گرافیک در فرمت های متنوع، قابلیت تنظیم و دستکاری عناصر مختلف در یک جدول زمانی، اضافه کردن آثار و عناوین و ضبط فیلم های ویدیویی با فرمت های مختلف و ترکیب ویژگی های صوتی با جلوه های بصری از دیگر قابلیت های این ویرایشگر می باشند.
همچنین تنوع وسیعی از فرمت ها و کدک های فایل های ویدئویی و صوتی در سیستم عامل های Mac و ویندوز را پشتیبانی می کند. پریمیر پرو با بهره گیری از پلاگین ساینیفورم امکان مشاهده سه بعدی با استفاده از مانیتور های دوگانه را فراهم کرده و در عین حال تنظیمات چشم چپ و راست را به تفکیک در اختیارتان قرار می دهد.
این نرم افزار کاربردهای فراوانی دارد که برخی از آنها عبارت است از :
خب حالا که با قدرت پریمیر آشنا شدیم خوب است بدانید شرکت ادوبی به منظور استفاده فراگیر از محصولات خود در تلاش برای سازگاری آن ها با حداقل امکانات نرم افزاری و سخت افزاری می باشد به همین منظور آخرین نسخه پریمیر با دو سیستم عامل ویندوز (نسخه 7 و بالاتر) و مک او اس ( X و بالاتر) و از لحاظ سخت افزاری با موارد زیر سازگار است:
توجه داشته باشید که موارد فوق برای هر دو سیستم عامل ویندوز و مکینتاش صدق می کند. ناگفته نماند که پیش نیاز هایی که در بالا به آن اشاره شد مطلوب ترین حالت ممکن برای اجرای نرم افزار پریمیر بوده و حتی با سیستم های ضعیف تر نیز می توان این نرم افزار را اجرا کرد و تنها تفاوت میان آن ها در سرعت پردازش آن هاست که به طبع با سیستم های بروز تر سرعت و کیفیت آن بهتر خواهد بود.
برای یادگیری راه های زیادی وجود دارد ازجمله آن ها می توان به استفاده از کتاب و فیلم های آموزشی و یا شرکت در کلاس های حضوری و آنلاین اشاره کرد. اما کدام روش بهتر است؟
در پاسخ باید گفت بر اساس آنچه که اندیشمندان و محققان به آن رسیده اند، شرکت در کلاس های حضوری یا مجازی از یک سو باعث برقراری تعامل در امر آموزش و از سوی دیگر با رفع موانع یادگیری از طریق انجام تمارین و پرسش و پاسخ از اساتید مربوطه می تواند تا حد زیادی به درک عمیق مطالب کمک کند.
در همین راستا آموزشگاه پویا اندیش با بهره گیری از اساتید خبره گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح مهارت های فردی برای ورود به بازار کار برداشته است.
شما عزیزان می توانید از طریق راه های ارتباطی ما از مزایای شرکت در این کلاس ها بهره مند شوید.
پایان بخش :
کاربردهای پریمیر به زبان ساده | کاربرد پریمیر Adobe premiere