همین الان ببین : فیلم تفاوت ایندیزاین و ایلاستریتور 👇🏻
تفاوت ایندیزاین و ایلاستریتور در چیست؟
اولین قدم برای دستیابی به پروژه های کارآمد و خلاق، درک قوی از پویایی نرم افزار های طراحی می باشد.
ما با مقایسه دو ابزار قدرتمند به شما کمک می کنیم اولین قدم را بردارید.
ادوبی ایندیزان و ایلوستریتور هر کدام عملکرد های منحصر به فرد و مفیدی در طراحی دارند. در ابتدا خلاصهی سریعی از آن ها را با هم بررسی کرده و به دنبال آن به تحلیل عمیق شباهت ها و تفاوت های آنها خواهیم پرداخت.
اندر احولات ایلوستریتور
Adobe Illustrator ابزاری نرم افزاری است که برای ایجاد گرافیک های مختلف مانند تصاویر، کارهای هنری، ترسیم و سایر موارد استفاده می شود.
هر دو سیستم عامل Windows و Mac قادر به اجرای این ابزار بوده و از نوع گرافیکی برداری (وکتور) پشتیبانی می کند، بدین معنا که در صورت تغییر اندازه و زوم کردن، کیفیت تصویر ثابت باقی می ماند.
اندر احوالات نرم افزار ایندیزاین
Adobe InDesign برنامه ای است که برای ایجاد پروژه های چاپی و دیجیتالی متن محور مورد استفاده قرار می گیرد و به طور معمول شامل مواردی مانند کتاب، خبرنامه، بروشور و روزنامه است.
ایندیزاین اغلب توسط طراحان گرافیک و گاهی هم به وسیله بازاریابان مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا دارای امکانات ویرایش گسترده ای است.
اکنون که در مورد هر یک از این برنامه ها به صورت جداگانه اطلاعاتی کسب کردیم، چهار قسمت را برای مقایسه این دو برنامه به همراه تجزیه و تحلیل آن ها برایتان در زیر آماده کرده ایم:
1- پروژه های تک و چند صفحه ای
ایندیزاین و ایلوستریتور وظایف خود را به صورت تک و چند صفحه ای انجام می دهند، بنابراین مهم است که قبل از تصمیم گیری برای استفاده، مزایا هر کدام را را بسنجید.
وقتی صحبت از اسناد تک صفحه ای، به ویژه در پروژه های چاپی می شود، Illustrator این امتیاز را دارد. کارت ویزیت و پوستر برای این برنامه ایده آل است زیرا اندازه تصویر و متن در آن قابل تنطیم میباشد.
خواندن این مقاله نرم افزار تری دی مکس در بازی سازی
همچنین از ویژگی های بصری به طور دقیق استفاده می کند.
افزون بر این قادر به ایجاد پروژه های چند صفحه ای نیز می باشد اما ایندیزاین گزینه برتر چند صفحه ای هاست. این ابزار دارای عملکرد مستر پیج (Master Page) است، که به کاربران امکان ویرایش صفحات متعدد را بدون ویرایش جداگانه می دهد.
علاوه بر این، InDesign برای این کار ایده آل است، زیرا به طور خودکار صفحات را شماره گذاری می کند.
2- ویژگی های جامع طراحی
اگرچه ممکن است بدیهی به نظر برسد که ادوبی ایلوستریتور نرم افزاری دقیق تر به منظور طراحی است، اما یادگیری تفاوت های ظریف بین قابلیت های ترسیم این دو برنامه بسیار اهمیت دارد.
علاوه بر این، جالب است که بدانید این ابزار از کجا ضعف از خود نشان میدهد.
وقتی به دنبال ترسیم طرح های خلاقانه و پیشرفته هستید، Illustrator انتخاب درستی است.
صفحه هنری نیازمند گزینه های متعددی برای خلق یک اثر فاخر می باشد و فضای زیادی برای طراحی و ایجاد طرح های واضح فراهم می کند. تنها زمانی که Illustrator با تصاویر دست و پنجه نرم می کند، تنها کار ویرایش آن ها را صورت می گیرد.
Illustrator و InDesign
ادوبی ایندیزاین چند گزینه طراحی دارد، از جمله یک ابزار مداد و توانایی ترسیم برخی خطوط و اشکال. البته میتوان نقاشی ها و طرح های انجام شده روی Illustrator را به InDesign وارد کرد.
این کار هنگامی که ی عضو یک تیم پروژه برای تولید یک کار چند صفحه ای هستید، مفید است، زیرا Illustrator برای پروژه های تک صفحه ای بهتر است و به وسیله آن قادر خواهید بود هر پیج ایندیزاین را به صورت جداگانه در این نرم افزار طراحی کنید.
خواندن این مقاله کاربرد های فتوشاپ در طراحی پوستر
3- باز هم بحث داغ در زمینه ساخت لوگو
ایندیزاین اشکال را برای طراحی لوگو ایجاد می کند اما در کاربرد های مختلف آن از ایلوستریتور عقب است. Illustrator برای ایجاد آرم بسیار مناسب است . زیرا تصاویر در آن با حفظ کیفیت اصلی متناسب با هر اندازه طراحی میشوند . با توجه به این که آرم و لوگو در سایر پلتفرم ها دچار تغییرات میشود، بنابراین نرم افزاری که به درستی نسبت به تغییرات واکنش نشان دهد از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
عملکرد ارزشمند دیگری که ادوبی ایلوستریتور را برای ساخت یک لوگو عالی ارائه می کند، ویژگی حروفچینی میباشد.
کاربرد متن در لوگو برای شرکت ها جزو اولویت های اول است. ناگفته نماد ابزار رقیب برای پروژه های مرتبط با متن نیز خوب عمل میکند که در Illustrator این امکان با قابلیت های کمتری همراه است. به یاد داشته باشید که نیازهای لوگو هر سازمان به شدت متفاوت است. این اطلاعات باید شما را به سمت انتخاب برنامه مورد نظرتان راهنمایی کند.
4- ترکیب ها و ادغام های مفید
یک جنبه مهم در انتخاب نرم افزارهای طراحی، تعیین میزان همگام سازی آن با سایر برنامه ها است.
وقتی صحبت از ادغام می شود، ادوبی ایندیزاین با سیستم های مهم مطابقت بی نقصی دارد.
یک ادغام جذاب آن با Canto DAM که یک سیستم مدیریت دارایی دیجیتال و برای مدیریت پرونده ها طراحی شده است.
به علاوه این دو نرم افزار قابلیت هماهنگی با هم را در پروژه های multi-pages و کار با تصاویر وکتور را دارند.
افزون بر این ایلوستریتور نیز قابلیت سازگاری با سایر نرم افزار های شرکت ادوبی از جمله فتوشاپ را دارد.
خواندن این مقاله افترافکت چه کاربردی دارد ؟
چکیده ای از مقایسه های انجام شده
جمع بندی
همانند اکثر مقایسه های نرم افزاری به این سخن معروف می رسیم . “هر چیزی را بهر کاری ساخته اند.” و این حرف در مورد بحث ما نیز صادق است.
البته لازم به ذکر است که به نیاز شما و کسب و کاری که می خواهید وارد آن شوید نیز بستگی دارد.
به منظور ارائه خدمات شایسته، آموزشگاه تصویرگران پویا اندیش به منظور ارتقای توانایی های شما عزیزان و ورود راحترتان به بازار کار اقدام به برگزاری کلاس های مجازی و حضوری کرده است. با شرکت در این دوره ها، یک گام جلوتر از بقیه باشید.